Проектиране и изграждане на:
Акрилни покрития
Изкуствени треви
Детски площадки
Ски тренажори

 


Начало За нас

 

” Деянов 2008 ” ООД е следствие и продължение на СД ” Деянов и сие ”. До началото на 2008 СД ” Деянов и сие ” поемаше и извършваше комплексно дейностите свързани с проектирането и изграждането на индустриални подови покрития, спортни игрища и детски площадки. Разрастването на обема от работа породи необходимостта от профилиране на дейностите и отделянето на ” Деянов 2008 ” ООД.
Дружеството работи в две основни  направления - спортни площадки и детски кътове.

Предлаганата гама от акрилни настилки и синтетични треви дава възможност за изграждане на терени за всички видове спорт: волейбол, баскетбол, тенис на корт, футбол, както и мултфункционални игрища на открито или закрито. Високото качество на синтетичните настилките гарантира оптимални характеристики на играта.  Всички системи притежават сертификати за качество от съответните спортни организации. Особен интерес представлява иновационната технология за червени кортове RED CLAY / червена синтетична трева и фракциониран оцветен кварцов пясък /, която пресъздава усещането за игра върху истински червен корт.

Фирмата предлага пълен набор от съвременни атрактивни решения за изграждане на вътрешни и външни пространства за детски кътове в хотели, ресторанти, детски центрове, търговски центрове, паркове, градини и жилищни комплекси / за различните възрастови групи /, както и всички видове паркова мебел / пейки, кошчета за отпадъци, осветителни тела и др./.
Използвайки световния опит и с помощта на на нашите партньори ние имаме амбицията да предложим съвременни комплексни решения и продукти за развитие и възпитание на децата.

 
 
Dejanov 2008 Ltd. Web Design & SEO