Проектиране и изграждане на:
Акрилни покрития
Изкуствени треви
Детски площадки
Ски тренажори

 


Начало Продукти Акрилни покрития

 

Широката ни гама продукти за тенис кортове ни помагат да посрещаме изискванията дори на най – претенциозните спортисти, с кортове които осигуряват висококачествена и комфортна игра.
Качеството на нашите продукти е сертифицирано от I.T.F. (Международната федерация по тенис ) и F.I.T. ( Италианската тенис федерация ). Изключителното представяне, комфортът от играта и атрактивното завършване на нашите продукти, правят кортовете ни най – одобрени и най – технически осъвременени навсякъде по света. Системите ни, които са идеални за тенис кортове, се използват много успешнo и за футболни игрища с размер 5А, за волейболни, баскетболни, хандбални и други такива.
Качеството на спортните настилки за открити и закрити места е изключително важно за всички онези, които са включени в спорта. Настилката трябва да бъде достатъчно гъвкава за различните видове спорт и да посреща изискванията и на играчите, които изискват безопасна и комфортна повърхност, и на способният управител, от гледище на икономичните текущи разходи.
Поради увеличаващият се трафик, все – повече и повече колоездачни писти се строят с тенденция да се предпочете изместването на колоезденето в градовете. По – важното е, че пистите за колоездене в градовете трябва да бъдат добре очертани за да осигурят безопасността на колоездачите.
Нашите продукти правят възможно да се изпита удоволствието от този спорт, който изисква една настилка със специфична устойчивост на циркулярни удари и прави възможно постигането на точност и удоволствие.

 

Критериите на ITF ( международна тенис федерация ) за сертификация на тенис игрища са променени. Новите параметри за оценка включват променлив коефициент на триене действащ върху бързината на играта, която  играчът усеща. По тази причина класовете по скорост бяха увеличени от 3 ( бавен,среден и бърз ) на 5 ( бавен, среднобавен, среден, среднобърз и бърз).
Съгласно новите класве сертифицираните продукти на ” Casali ” попадат в седните категории:

- системата Supersoft
Supersoft W.S. е клас 4 – среднобърз

- системата Supersoft Doppio
Supersoft Doppio W.S. е клас 3 – среден

- системата Surface Evolution
SurfaceEvolution W.S. е клас 2 - среднобавен

 
 
Dejanov 2008 Ltd. Web Design & SEO